FÉLAUTOMATA TÁLCAZÁRÓ GÉPEK
Felhasználó barát programozható VÉDŐGÁZ zárásra alkalmas berendezések kis-, és közepes és nagyüzemi alkalmazásra
AMAPS 100-2 TÁLCHEGESZTŐ VÉDŐGÁZAS CSOMAGOLÁS
Felhasználóbarát félautomata VÉDŐGÁZZÁRÓ ( MAP ) tálcazáró berendezés kis- és közepes méretű vállalkozások részére. A gyártó Innovatív fejlesztése különleges "gázöblítési" eljárást alkalmaz amely a rendkívül hatékony "MAP" zárást segíti elő. Az elérhető 3-szor nagyobb teljesítmény mellett ez az egyedülálló szabadalmaztatott MAP technológia számos egyéb előnnyel is rendelkezik.
Gép előnyei :
- Nagyon gyors ciklus
- Bejegyzett szabadalom a MAP vákuum nélkül
- Technológiai előnye az eltarthatósági idő növelése anélkül, hogy károsítaná a termék sejtszerkezetét és ízét (mint például a vákuum )
- Alacsony oxigén maradvány % (csak 0,1 % maradék oxigén marad a tálcában)
- Speciális beépített szűrő-szabályozó rendszerrel a páratartalom káros hatásainak kivédésére egyben, védi a pneumatikát is.
- A gyors (tálcakeret)forma cseréje rugalmasságot tesz lehetővé
- Felhasználóbarát érintőképernyő a különféle receptek egyszerű beállításához
- Fotocellajel olvasó - nyomtatatott fóliához
- Printer
- Fólia rendelési lehetőség
- Tálca rendelési lehetőség
Az AMAPS 100-2 nagy hatékonyságú, termelékeny, kompakt kialakítással párosuló gázzárós tálcazáró gép amely végtelenül rugalmasan használható.
- A felhasználóbarát érintőképernyő számos opcióval rendelkezik. Előnye : növeli az üzemeltetési hatékonyságot, másfelől szorosan ellenőrizhetővé teszi a berendezés pillanatnyi működési státuszát.
A tálca sajátos formájához szükséges forma-keret cseréje nagyon egyszerű, egy perc alatt is elvégezhető. Ez lehetővé teszi a gyors váltást a különböző méretű és kialakítású tálcákra, ezáltal növeli a gép használatának rugalmasságát.
A gép rozsdamentes acél burkolattal rendelkezik, és automatikus fóliahulladék-visszacsévélő rendszerrel van felszerelve.
Az AMAPS jelenleg az egyik leginnovatívabb félautomata tálcás fóliás záró a piacon.
Kompakt kialakítás, könnyen kezelhető és páratlan teljesítménnyel.
A berendezés előnyei :
* Ételei lehető legjobb ízének és sejtszerkezetének biztosítása, ami a termék jobb megjelenését eredményezi
* Mivel az AMAPS nem rendelkezik vákuumszivattyúval, nincs robbanásveszély, ha magas oxigénszázalékra van szükség a csomagban (például vörös hús csomagolásánál).
* Környezetbarát, ( nem olajkenéses )
* Alacsony energiafogyasztás
* Alacsony karbantartási költségek
* Ergonomikus, alacsony zajszint